Insula privată din Florida, Pumpkin Keys, un paradis scos la vânzare (video)

Insula Pumpkin Keys, Florida, SUA
Insula Pumpkin Keys, Florida, SUA

Pumpkin Keys, o insulă privată de aproximativ 10 hectare, este situată în statul Florida, la doar 10 minute cu elicopterul de South Beach din Miami, Statele Unite ale Americii.

Insula, estimată - conform portalului Expansión.com - la suma de 110 milioane de dolari, include pe teritoriul său o casă cu trei dormitoare, câteva cabane, un teren de golf, şi unul de tenis care serveşte, de asemenea, pentru aterizarea jet-urilor de lux.

Cu toate că această valoare reprezintă doar jumătate din preţul pentru cel mai scump apartament din Londra - peste 200 de milioane de dolari - viitorul proprietar al acestui teritoriu privilegiat se va bucura din plin, fiind vorba de o insulă care profită de resursele naturale care o înconjoară.

Vederile panoramice din jur sau apusul soarelui sunt doar câteva dintre frumuseţile care taie respiraţia. În plus, această insulă din Caraibe, cunoscută pentru securitatea şi intimitatea sa, nu se află departe de paradisul tropical haotic - oraşul Miami.

Ascunsă şi protejată de 1.000 de metri de vegetaţie tropicală tipică zonei Florida Keys, această insulă este considerată de mulţi ca fiind insula de vis. Totul pentru doar 99 de milioane de euro. Scump sau ieftin? Aceasta depinde de criteriile cu care se măsoară.