Întâlnire de taină între personaje cheie din dosarul Microsoft

Eugen Bejinariu
Eugen Bejinariu (Epoch Times România)

Agitaţie mare în rândul celor implicaţi în dosarul Microsoft. Miercuri, la numai câteva ore după ce Dorin Cocoş, Gheorghe Ştefan, Nicolae Dumitru şi Gabriel Sandu au fost arestaţi pentru 30 de zile, Remus Truică, considerat unul din personajele centrale ale acestui dosar, a convocat o întâlnire secretă cu o parte dintre afaceriştii şi politicienii implicaţi în acest caz, dezvăluie cancan.ro.

Întâlnirea de taină a avut loc pe strada Atena, într-o clădire în care se află biroul lui Remus Truică, fostul şef de cabinet al premierului Adrian Năstase. Paparazzii de la Cancan au surprins momentele în care o serie de persoane-cheie din megadosarul de corupţie Microsoft şi-au făcut apariţia la adresa respectivă.

Astfel că, începând cu ora 12:59, au început să apară rând pe rând fostul tenismen Dinu Pescariu, directorul Metrorex Aurel Radu, politicianul Eugen Bejinariu şi Gheorghe Stelian (zis Stelu - "săgeata" afaceristului Dorin Cocoş).

Primul care a venit a fost Pescariu, care a ieşit după un sfert de oră din biroul lui Truică pentru a-l întâmpinat pe Bejinariu, cu care au schimbat câteva cuvinte între patru ochi, înainte de a începe "şedinţa de criză".

Reuniunea de taină a durat nu mai puţin de o oră şi 15 minute, până la ora 14:15. La ieşire, aceştia au mai rămas câteva minute în mijlocul străzii, iar în drum spre maşini, Dinu Pescariu i-a şoptit ceva la ureche lui Gheorghe Stelian. Între timp, din vilă a ieşit şi directorul Metrorex, Aurel Radu, al cărui nume nu apare până în prezent în dosar.

La câteva minute după ce oamenii de afaceri au părăsit clădirea, la birou a apărut şi Remus Truică. Până să treacă pragul vilei, finul lui Eugen Bejinariu s-a uitat atent în jur, iar apoi a dispărut în spatele uşii închise.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne