Întâlnirea magică a unui copil orb şi autist cu Moş Crăciun [video]

O mamă din Texas (SUA) afirmă că fiul său, Matthew, l-a cunoscut pe „adevăratul Moş Crăciun” săptămâna trecută într-un magazin de articole sportive în Fort Worth.
Matthew Foster
Matthew Foster (captură video Youtube)

Matthew Foster, un copil în vârstă de 6 ani, este orb, suferă de autism şi nu îi place să fie fotografiat, dar îl adoră pe Moş Crăciun, a relatat pentru CNN mama sa, Misty Wolf.

Wolf a relatat că dorea să ajungă mai devreme la magazinul Cabela's pentru a evita mulţimea şi pentru a minimaliza aspectul lui Matthew sau o eventuală criză a acestuia, având în vedere că erau însoţiţi şi de surioara lui, Lilly, de doar 20 de luni. Şi planul a funcţionat perfect astfel că au putut să meargă să-l viziteze şi pe Moş Crăciun.

Wolf a spus că Matthew vorbeşte, dar nu interacţionează cu oamenii decât dacă se simte confortabil cu ei. Iar „în Moş Crăciun a avut încredere imediat”.

„Voi continua să spun că l-a întâlnit pe adevăratul Moş Crăciun. Acesta a fost adevăratul Moş Crăciun pentru Matthew.”

Misty Wolf, a relatat pe Facebook despre întâlnirea dintre Matthew şi Moş Crăciun. „El este cel mai bun Moş Crăciun pe care l-am întâlnit vreodată. I-am explicat că fiul meu este orb şi suferă de autism, dar că îl adoră pe Moş Crăciun. El mi-a răspuns: "Nu spune nimic altceva" şi s-a aşezat jos pe podea. A vorbit mult timp cu Matthew, i-a spus să-l tragă de barbă, să-i atingă căciula, i-a povestit despre costumul său roşu şi l-a întrebat dacă doreşte să atingă orice altceva. Răspunsul lui Matthew a fost: "Ochii tăi strălucitori" (care sunt menţionaţi în "Twas the Night Before Christmas"), şi el l-a lăsat să o facă, atâta timp cât a vrut.

(captură video Youtube)

Apoi, l-a luat în braţe şi l-a condus să atingă renii. Inima mea era plină de bucurie.”

(captură video Youtube)

Mesajul postat pe Facebook a fost însoţit de fotografii care relatează despre această întâlnire atât de specială. O întâlnire care şi-a lăsat amprenta în Matthew, atât de mult încât mama sa a spus că despre acest Moş Crăciun copilul a pus întrebări şi a vorbit o săptămână întreagă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură