Interese meschine. Liderul PAS: Adevăratele alegeri sunt acum pentru vieţile oamenilor nu cele prezidenţiale

Maia Sandu, premierul R. Moldova
Maia Sandu, premierul R. Moldova (gov.md)

„215 lucrători medicali infectaţi! Spitalele din Republica Moldova au devenit o sursă de infecţie pentru medici şi bolnavi. Pe autorităţi însă îi preocupă alegerile prezidenţiale. Nu puneţi în pericol vieţile oamenilor din cauza intereselor voastre meschine!”, scrie Maia Sandu pe contul său de socializare.

Aceasta menţionează că alegerile prin care urmează să fie schimbat preşedintele Igor Dodon sunt importante. Însă alegerile care sunt făcute zi de zi, pentru medici, oamenii bolnavi şi cei în vârstă, pentru cetăţenii vulnerabili sunt vitale şi vor afecta R. Moldova pentru zeci de ani înainte. Şi nu vor afecta doar economia ţării, priorităţile, deciziile politice, ci însăşi viaţa oamenilor.

În opinia liderului PAS, unora le pasă doar de putere, ei vor să o deţină din interes, orgoliu sau laşitate. Însă acum ei trebuie să vadă şi să audă cetăţenii, să înveţe din bunătatea şi solidaritatea oamenilor de rând din Moldova.

„Să înveţe din sacrificiul medicilor. Să observe cât de mult se ajută în această perioadă oameni care nu se cunosc între ei, oameni de diferite naţionalităţi, care vorbesc diferite limbi, cu credinţe şi ideologii diferite.

Să înţeleagă că duşmanul acum este unul comun pentru toţi - Covid-19. Cu el trebuie să luptăm”, a adăugat fostul premier ţinând să atenţioneze că momentan e urgent să se facă alegerile corecte de care depinde viaţa oamenilor din Republica Moldova. Acestea fiind adevăratele alegeri.

Recent, deputatul PDM Dumitru Diacov a propus ca alegerea preşedintelui ţării să aibă loc de către Parlament şi nu de către toţi cetăţenii R. Moldova întrucât pe timp de pandemie cu virusul comunist va fi imposibil de desfăşurat o campanie electorală normală.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe