Iohannis, despre protestatarii #rezist: Aceşti oameni sunt de admirat!

Oamenii care au ieşit sâmbătă în stradă au înfruntat vremea rea, au arătat şi au spus foarte clar că-şi doresc o justiţie puternică şi independentă, a declarat Iohannis, opinând că aceştia sunt de admirat.
Protest
Protest (Mihut Savu)

În jur de 100.000 de români strânşi din toate colţurile ţării şi din Diaspora au protestat sâmbătă, în Capitală, pentru o Justiţie curată şi pentru plecarea corupţilor din fruntea ţării. Proteste similare au avut loc şi în alte oraşe din România şi străinătate. Întrebat, marţi, de presă, ce părere are despre proteste, Iohannis a răspuns:

"Să ştiţi că am urmărit cu foarte mare atenţie ultimele proteste de sâmbătă.

Ce pot să spun: aceşti oameni sunt de admirat. Au venit, cu toate că vremea a fost destul de rea, au venit ca să arate politicienilor din România că ei îşi doresc o ţară stabilă, prosperă.

Au arătat şi au spus foarte clar că-şi doresc o justiţie puternică şi independentă.

Au arătat foarte clar - şi sper să se fi înţeles acolo unde trebuie să se înţeleagă - că-şi doresc o guvernare decentă şi eficientă", a declarat preşedintele.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne