Iohannis: E o mare capcană să crezi că PSD s-a schimbat. Trebuie îndepărtat de la butoane pentru ca România să poată respira

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Prezent joi la Bacău, pe final de campanie electorală, preşedintele Klaus Iohannis a declarat că este „o mare capcană” să se creadă că, după plecarea lui Liviu Dragnea, PSD s-ar fi schimbat. Şeful statului a afirmat totodată că PSD a rămas acelaşi partid care „vrea să pună mâna pe tot ce mişcă în România”.

„Aud aşa, câteodată, pe unii vorbind că ‘totuşi parcă PSD-ul ăsta, de când a scăpat de Dragnea, nu mai e chiar aşa de rău’. Asta este o mare capcană. Să nu credeţi aşa ceva”, a declarat Klaus Iohannis la mitingul electoral de la Bacău.

Şeful statului a adăugat că „PSD a dominat scena politică românească, cu mici excepţii, în cei 30 de ani de când am scăpat de comunism”, dar „de comunişti nu am scăpat chiar de tot, mai sunt câţiva”.

„Această veşnică tranziţie trebuie să se termine odată şi odată. Iar această dată va fi acum, duminică. [...] Românii trebuie să înţeleagă că PSD şi-a schimbat faţa de mai multe ori, a schimbat feţele. A schimbat politicienii de la vârf, dar PSD nu s-a schimbat. [...] Este tot acel partid care vrea să pună mâna pe tot ce mişcă în România”, a continuat Klaus Iohannis.

În acest context, prezidenţiabilul PNL a mai subliniat faptul că „PSD trebuie îndepărtat de la butoane, pentru ca România, în fine, să poată respira, pentru ca România să poată să îşi revină”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne