Irina Begu a învins-o pe Tereza Smitkova. O va întâlni pe Agnieszka Radwanska în optimi la Miami

Jucătoarea română de tenis Irina Begu.
Jucătoarea română de tenis Irina Begu. (Matthew Stockman / Getty Images)

Românca Irina Begu, în vârstă de 24 de ani, locul 31 WTA, a învins-o pe Tereza Smitkova din Cehia cu scorul 5-7, 6-4, 6-4 şi s-a calificat în turul trei al turneului Premier Mandatory de la Miami. Partida a durat două ore şi 18 minute.

Begu a început bine meciul, dar a cedat la finalul setului întâi. În setul doi a avut iniţiativa, servind în fiecare dintre cele trei seturi la 5-4, pentru victorie.

Irina Begu va juca următorul meci cu Agnieszka Radwanska (cap de serie 7). Jucătoarea din Polonia a câştigat singura partidă directă disputată între cele în 2013, la Australian Open (6-3, 6-3).

Irina Begu este prima româncă care s-a calificat la turneul de la Miami în turul trei. Simona Halep va juca astăzi , de l ora 17,oo, împotriva jucătoarei Nicole Vaidisova, tot din Cehia, iar Monica Niculescu va juca împotriva liderului mondial Serena Williams. Dacă va trece de Vaidisova,Simona Halep o va întîlni pe învingătoarea dintre Camila Giorgi (locul 37 WTA) şi Alison Van Uytvanck (locul 115 WTA).

În primul tur al competiţiei de la Miami, Sorana Cîrstea şi Alexandra Dulgheru a fost eliminate de Christina McHale şi respectiv Elena Vesnina.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport