Irina Begu pierde în faţa finalistei de la Wimbledon, Venus Williams (video)

Irina Begu a debutat pe tabloul principal al Rogers Cup de la Toronto, în noaptea de luni spre marţi, de la ora 2:00 (19.00 ora locală), împotriva finalistei de la Wimbledon, Venus Williams. Epoch Times România transmite de la faţa locului.
Irina Begu la turneul Rogers Cup 2017 Toronto
Irina Begu la turneul Rogers Cup 2017 Toronto (Maria Matyiku / Epoch Times)
Se încarcă player-ul...

Update: Irina Begu a pierdut confruntarea cu jucătoarea americancă Venus Williams (37 ani, 9 WTA) - sora mai mare a fostei număr unu mondial Serena.

***

Live update: Meciul este întrerupt din cauza ploii în setul al treilea, în setul decisiv, la scorul de 2-1 pentru Williams şi 40-40 pe serviciul lui Begu.

***

După ce a câştigat turneul BRD Bucharest Open în faţa germanei Julia Goerges (45 WTA), Begu a pierdut, în primul tur la Bastad, în faţa lui Caroline Garcia, iar, apoi, a început sezonul nord-american de hard cu două victorii sâmbătă şi duminică în calificările de la Rogers Cup din Toronto. Irina a trecut cu 6-3, 6-4 de Miyu Kato şi cu 6-4, 6-2 de Lizette Cabrera, în cele două jocuri disputate în Toronto.

Jocul din noaptea de marţi este primul joc dintre Irina Begu (locul 59 WTA) şi Venus Williams, (locul 9 WTA).

Pe tabloul principal de la Toronto se mai află, în afara Irinei Begu, şi Simona Halep (care intră direct în runda secundă şi o va întâlni pe învingătoarea meciului Mirjana Lucic-Baroni - Madison Keys) şi Sorana Cîrstea (care o va întâlni în primul tur pe Caroline Garcia).

În 2016, Begu nu a jucat la turneul canadian Rogers Cup, din categoria Premier 5, care anul trecut a avut loc la Montreal, iar Williams a pierdut în optimile de finală ale turneului.