Irina Begu s-a calificat în sferturi de finală

Irina Camelia Begu a învins-o pe americanca Christina McHale în optimi cu scorul de 6-7, 6-4, 6-4 şi astfel este prima româncă ce se califică în sferturile turneului de tenis Mutua Madrid Open.
Tenismana română Irina Camelia Begu
Tenismana română Irina Camelia Begu (Mutua Madrid Open/twitter)

Irina Begu (34 WTA) a trecut de Christina McHale (SUA, 59 WTA) la turneul Premier Mandatory de la Madrid, cu premii în valoare de 5.300.951 USD.

Românca a avut posibilitatea să termine primul set fară să ajungă la tie break, dar americanca a luptat pentru fiecare minge şi în final a câştigat primul set cu 7-6. In seturile 2 şi 3 Irina nu a cedat şi a reuşit să le câştige pe ambele cu scorul de 6-4, 6-4.

În sferturi, Begu se va întâlni cu câştigătoarea din meciul Simona Halep - Timea Bacszinsky.

Astăzi vor ma juca Simona Halep cu Timea Bacszinsky, Sorana Cîrstea cu germanca Laura Siegemund, iar Patricia Ţig se va confrunta cu americanca Madison Keys.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport