Jaf armat la o bancă din Bucureşti

Un tânăr înarmat a intrat în sediul unei bănci şi a ameninţat-o pe casieră cu pistolul. Odată ce a pus mâna pe bani, jefuitorul a dispărut, deocamdată fără urmă. Poliţia face cercetări.
Pistol
Pistol (Pixabay)

O bancă din sectorul 4 a fost, joi, scena unui jaf armat. Un tânăr a intrat în clădire şi a ameninţat-o pe casieră cu un pistol, cerându-i acesteia banii.

După ce a intrat în posesia sumei solicitate, atacatorul a fugit. Potrivit primelor informaţii, bărbatul nu purta cagulă sau mască ci avea doar o şapcă pe cap.

”În jurul orei 14.50, prin apelul 112 a fost sesizat faptul că la o unitate bancară de pe rază sectorului 4 a intrat un bărbat care, prin ameninţare, a determinat-o pe operatoare să-i remită o sumă de bani, după care a plecat în fugă. Din primele date rezultă că bărbatul avea asupra sa o armă pe care nu a folosit-o”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei, citat de B1 TV.

Banca jefuită se află pe Şos. Giurgiului, unde anul trecut a avut loc un atac asemănător.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură