Johnny Depp plănuieşte o surpriză de Revelion

Actorul Johnny Depp
Actorul Johnny Depp (Jason Merritt / Getty Images)

Starul american Johnny Depp, împreună cu logodnica sa Amber Heard, a făcut o invitaţie surprinzătoare unor prieteni apropiaţi: să petreacă Revelionul împreună pe insula sa privată din Bahamas, potrivit mailonline. Actorul de la Hollywood, în vârstă de 51 de ani, a trimis invitaţii speciale prietenilor săi apropiaţi Steven Tyler, Marilyn Manşon, Helena Bonham Carter şi Tim Burton ca să-l însoţească pe insula Amber Beach (numită astfel după numele logodnicei sale) cu ocazia Revelionului.

Având în vedere că Depp este discret de felul lui, această invitaţie a dat curs presupunerilor că petrecerea ar fi de fapt o nuntă surpriză, organizată în secret de actorul american şi logodnica sa, în vârstă de 28 de ani.

Johnny Depp şi Amber Heard au afirmat deseori că se vor căsători pe Amber Beach, dar nu au anunţat data nunţii. Aceştia s-au logodit în luna ianuarie, organizând petrecerea de logodnă în luna martie.

Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri din lumea cinematografiei. El fost de trei ori nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor, a câştigat Globul de Aur şi Premiul decernat de Sindicatul actorilor americani (Screen Actors Guild/ SAG) pentru cel mai bun actor.

A fost admirat în anii 1980 în serialul de televiziune 21 Jump Street, devenind un idol adolescenţilor.

Starul hollywoodian şi-a câştigat recunoaşterea la nivel mondial pentru rolurile Ed Wood în Ed Wood, Joseph Pistone în Donnie Brasco, Hunter S. Thompson în Spaimă şi dezgust în Las Vegas, Jack Sparrow în Piraţii din Caraibe etc.

Filmele lui Depp au avut încasări de peste 3,1 miliarde dolari în Statele Unite ale Americii şi peste 7,6 miliarde dolari în întreaga lume. Peliculele lui cele mai bine cotate din punct de vedere financiar sunt: Piraţii din Caraibe, care are încasări de 3 miliarde dolari; Alice în Ţara Minunilor cu încasări de 1 miliard dolari; Charlie şi Fabrica de Ciocolată cu încasări de 474 milioane dolari şi Turistul cu încasări de 278 milioane dolari în întreaga lume.

Celebrul actor a avut anterior o relaţie îndelungată cu actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis, cu care are doi copii - Lily-Rose, în vârstă de 15 ani, şi Jack, în vârstă de 12 ani.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură