Judo. România, reprezentată de trei sportivi la Grand Slam-ul de la Ekaterinburg

Delegaţia ţării noastre formată din trei judoka (Monica Ungureanu, Marcel Cercea şi Daniel Natea), va fi prezentă în acest weekend la turneul de judo Grand Slam din Rusia.
(IJF - International Judo Federation/facebook)

România va participa în acest weekend cu trei sportivi la Grand Slam-ul de la Ekaterinburg (Rusia), acolo unde şi-au anunţat participarea 286 de judoka din 36 de ţări, din care 164 vor evolua la masculin iar 122 la feminin.

La feminin, ţara noastră va fi reprezentată de medaliata cu bronz a Campionatelor Europene din acest an de la Varşovia - Monica Ungureanu, care va lupta direct în optimi la cat. 48 kg cu sportiva ţării gazdă, rusoaica Maria Persidskaia.

În competiţia masculină, cei care vor încerca să aducă medalii sunt Marcel Cercea (cat. 73 kg) care îl va avea ca adversar în primul tur pe francezul Pierre Duprat, în timp ce celălalt judoka român - Daniel Natea (cat. 100 kg), va evolua şi el direct în optimi la fel ca Monica Ungureanu, unde va trebui să ţină piept învingătorului dintre Anton Krivobokov (Rusia) şi Ihtior Halmuratov (Uzbekistan).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport