Judoka Andreea Chiţu, sportivul anului la CSA Steaua

Judoka română Andreea Chiţu.
Judoka română Andreea Chiţu. (MIGUEL MEDINA / AFP / Getty Images)

Judoka Andreea Chiţu, vicecampioană mondială şi medaliată cu bronz la Europene în 2014, a fost desemnată sportiva anului la Clubul Sportiv al Armatei Steaua, potrivit unui comunicat.

Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, i-a premiat pe cei mai buni performeri ai CSA Steaua într-o ceremonie ce a avut loc vineri, la sediul mapn.

În cadrul festivităţii, a fost acordat titlul de ''Laureat al anului 2014" unui număr de 12 sportivi, echipa de polo pe apă a clubului a fost desemnată ''echipa anului'', după ce a ajuns în semifinalele Euro Cup, lui Iulian Şerban (paracanoe) i-a revenit titlul de ''Sportivul anului 2014 — paralimpici'', în timp ce Iuliana Popa (canotaj) a fost considerată ''Cea mai bună junioară''.

În discursul său, ministrul apărării i-a felicitat atât pe sportivii premiaţi, cât şi pe antrenorii şi conducătorii clubului pentru munca depusă şi i-a asigurat de tot sprijinul Ministerului Apărării Naţionale în pregătirea corespunzătoare a competiţiilor şi concursurilor anului 2015.