Kenzo şi H&M: Prima campanie publicitară a modelului Iman după moartea lui Bowie (video)

Ecuaţia? Kenzo + H&M. Rezultatul? Una dintre cele mai puternice colaborări ale sezonului.

Modelul Iman pentru Kenzo şi H & M
Modelul Iman pentru Kenzo şi H & M

În urmă cu mai puţin de două luni, apărea ştirea care astăzi este o realitate: colecţia casei de modă de origine japoneză, situată în Paris, realizată pentru firma suedeză, a fost lansată deja. Şi, deşi trebuie să mai aşteptăm încă o lună, până pe 3 noiembrie, pentru a o vedea în magazine, totul anunţă că această colecţie star a firmei H&M 2016-2017 va fi un succes răsunător.

Realizată de către creatorul vizual şi muzical, iconicul Jean-Paul Goude, campania publicitară „Kenzo x H&M”, a adus laolaltă un total de şapte personalităţi din lumea modei, a muzicii, a artei şi a activismului, printre care modelul inconfundabil şi soţia regretatului David Bowie, Iman, rapper-ul Suboi sau cântăreţul hip-hop Chance The Rapper.

În plus, regizorul suedez Max Vital a filmat trei videoclipuri cu interviuri personale cu fiecare dintre ei (aici interviul cu modelul Iman).

În timp ce aşteptăm ca această campanie publicitară să fie lansată, la 17 octombrie, campanie în care apar şi alte personalităţi (actriţele Rosario Dawson şi Chloe Sevigny, multidisciplinarul muzician, activist, compozitor, producător, scriitor, cântăreţ, pianist şi actor japonez Ryuichi Sakamotoy şi artistul dar şi activist, Xiuhtezcatl Martínez), ne putem bucura de un "making-of" corespunzător prezentat în videoclipul de mai sus.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură