Klaus Iohannis începe luni prima sa vizită oficială în Italia

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Epoch Times România)

Preşedintele Klaus Iohannis va efectua, luni şi marţi, o vizită oficială în Italia, pe durata căreia va avea întrevederi cu omologul său italian, cu înalt oficiali ai ţării gazdă, precum şi cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului va avea luni convorbiri cu omologul său italian, Sergio Mattarella şi cu Preşedintele Senatului, Pietro Grasso.

În încheierea zilei de luni, Klaus Iohannis se va întâlni cu reprezentanţi ai diasporei.

Marţi, în prima parte a zilei, şeful statului va avea întrevederi cu Preşedintele Consiliului de Miniştri, Matteo Renzi. În partea a doua a zilei de marţi, Klaus Iohannis are programată o întâlnire cu studenţi români din Italia, mai informează Administraţia Prezidenţială.

Conform Hotnews, la scrutinul din noiembrie 2014, cei mai mulţi români din diaspora care s-au prezentat la vot au fost în Italia. Peste 96.000 de români s-au prezentat în Italia la cel de al doilea tur de scrutin, dintre aceştia 88,59% votând cu Klaus Iohannis.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook