Kovesi, despre controlul Inspecţiei Judiciare: "Părerea mea e că s-au căutat dosare!"

În timpul controlului dispus de Tudorel Toader s-ar fi căutat şi verificat anumite dosare, susţine şefa DNA, invocând un "bileţel" ce ducea spre un dosar extrem de important.
Laura Codruţa Kovesi
Laura Codruţa Kovesi (Epoch Times România)

"Au fost luate toate registrele din 2004, inspectorii şi-au făcut menţiuni, ceea ce ne duce cu gândul că în acest control s-au făcut şi alte chestiuni şi am probe în acest sens", a declarat vineri Laura Codruţa Kovesi, care şi-a prezentat la CSM punctul de vederea asupra raportului întocmit de Inspecţia Judiciară în urma controlului la DNA.

Potrivit lui Kovesi, s-au căutat dosare şi s-au citit acte:

"Personal, am fost controlată de foarte multe ori. Părerea mea e că s-au căutat dosare, au fost verificate anumite dosare, s-au citit acte de către o parte a inspecţiei judiciare", a completat Kovesi.

Laura Codruţa Kovesi a mai precizat că a găsit un bileţel al echipei de control de la DNA, pe care erau trecute două numere de la dosare. "Unul dintre inspectori a notat unde este unul dintre dosar şi ce s-a întâmplat cu el. Dosarul respectiv este extrem de important!", a afirmat şefa DNA, citată de Realitatea.