Kung Fu Panda în lumea reală!

Kung Fu Bear
Kung Fu Bear (YouTube)

Vă aduceţi aminte de îndrăgitul personaj Po din desenele animale Kung Fu Panda?

Se pare că are fani în lumea reală a animalelor! Un urs real demonstrează că are abilităţi demne de personajul erou din desenele animate.

Ursul asiatic Cloud, de la grădina zoologică "Aşa Zoo" din Hiroshima, Japonia, a devenit vedetă pe Internet, după ce a fost filmat jucându-se cu un băţ de bambus, ca un adevărat maestru al artelor marţiale.

Clipul a făcut senzaţie pe internet şi chiar a fost supus unei expertize de autenticitate a imaginilor, de către jurnaliştii de la The Telegraph.

Profesorul Marc Bekoff de la Universitatea din Colorado a declarat că imaginile par să fie autentice.

"Acesta este un exemplu foarte bun al controlului pe care îl au animalele în sălbăticie. Recunosc că depăşeşte capacităţile animalelor de a se folosi de obiectele din jurul lor. Îmi este totuşi greu să cred că acesta a învăţat sigur să folosească un băţ de bambus în acel fel." a spus profesorul, citat de cotidianul britanic The Telegraph.

Bekoff a mai adăugat că mişcările de kung-fu ale ursului nu sunt naturale şi că, probabil, animalul a învăţat să se mişte în acest fel în urma unei situaţii extreme la care a fost supus.

Versiunea originală a clipului a avut peste 5 milioane de vizualizări, dar noi am ales o versiune care are şi coloană sonoră piesa celebră “Kung Fu Fighting”, a lui Carl Douglas, folosită chiar în filmul de desene animate Kung Fu Panda.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.