Lazăr o contrazice pe Carmen Dan: Am fost informat ieri de MAI privind riscul producerii unor fapte ilegale la protest

În timp ce şefa MAI susţine că nu anticipase violenţele de la proteste, Procurorul General a dezvăluit că instituţia pe care o reprezintă a fost informată încă de ieri de MAI privind riscul producerii unor fapte ilegale la protestul din Piaţa Victoriei împotriva "ordonanţelor-elefant".
Augustin Lazăr
Augustin Lazăr (wall-street.ro)

Parchetul General a fost informat de Ministerul Afacerilor Interne cu privire la riscul producerii unor fapte ilegale la protestul de miercuri seară din faţa Guvernului, a dezvăluit procurorul general al României, Augustin Lazăr.

"Ieri (miercuri - n.r.) se deţineau nişte informaţii, adică noi am fost informaţi de către Ministerul de Interne privind riscul producerii unor probleme, unor fapte ilegale, cu ocazia acestei manifestări a societăţii civile, dar, în concret, am înţeles că Ministerul de Interne, prin structurile special abilitate, urmăreau atent această mişcare pentru a elimina orice risc.

S-ar părea că până la urmă au reuşit să ţină lucrurile sub control şi nu au degenerat astfel cum ar fi vrut unii, au degenerat, însă, suficient să compromită o manifestaţie a societăţii civile", a declarat Augustin Lazăr, citat de Agerpres.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne