Lăzăroiu: A fost un spectacol faraonic pe Arena Naţională şi în 2012. Ponta, trezeşte-te, suntem în 2014, lumea vă detestă

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (www.gov.ro)

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu susţine că social-democraţii şi aliaţii lor au rămas blocaţi în 2012, când şi atunci au organizat un spectacol faraonic pe Arena Naţională, însă acum, în 2014, după ce "au băgat mâna goală în buzunarul românilor şi au scos-o plină", lumea îi "detestă".

"Eu ştiu de unde li se trage ăstora. De ce dau în gropi zi de zi şi îşi ostilizează categorii tot mai diverse de electorat. Ei au rămas încremeniţi în 2012. Jos Băsescu! Vine USL şi vă îngroapă-n bani! 7,4 milioane de români... Bla, bla, bla. De atunci au trecut doi ani. USL s-a dus pe copcă. A băgat mâna goală în buzunarul românilor şi a scos o plină. Justiţia a demonstrat că mulţi din ăia care strigau 'Jos Băsescu' se temeau de puşcărie (unii au şi intrat). Ei înşişi s-au dovedit a fi o gaşcă de infractori grăbiţi să-şi dea o mică amnistie. Ponta s-a dovedit un incompetent care a băgat ţara în recesiune", a remarcat duminică Sebastian Lăzăroiu.

Fostul ministru al Muncii a făcut referire şi la lansarea de sâmbătă a candidaturii lui Victor Ponta, pe Arena Naţională, eveniment la care au fost prezenţi în jur de 70.000 de oameni aduşi din toată ţară pentru a-l aplauda pe premier.

"Vă amintiţi că a mai fost un spectacol faraonic pe Arena Naţională şi în 2012, dar ăla n-a împiedicat USL să ia 56%. Şi atunci ce şi-au zis băieţii lui Ponta: dacă a mers atunci, merge şi acum. Ponta, trezeşte-te, suntem în 2014 şi lumea vă detestă", a mai precizat fostul consilier prezidenţial.