Lăzăroiu - Bilanţul lui Ponta după 3 ani e pe cine a băgat la închisoare: cei mai mulţi sunt foştii lui camarazi

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (onlinestudent.ro)

Fostul consilier prezidenţial, Sebastian Lăzăroiu, i-a amintit premierului Victor Ponta, care a celebrat luni trei ani de când USL a dat jos Guvernul MRU, ocazie cu care a făcut o serie de afirmaţii despre reuşitele USL, şi unele din lucrurile pe care marea uniune PSD-PNL-PC le-a promis dar nu le-a realizat.

"Ponta zice că USL a promis "Băsescu şi Udrea la închisoare" şi că, parţial, USL şi-a realizat obiectivul. USL, însă, a promis, în privat ce-i drept, şi următoarele, care, din păcate, nu s-au realizat: Năstase, Voiculescu, SRS, Fenechiu, Becali, Vântu, Mazăre, Hrebenciuc, Hayssam - liberi. Lista poate continua... Şi asta a fost esenţa USL. Cine ştie lucrurile din interior, ştie că asta a ţinut USL legat. Dacă bilanţul lui Ponta după 3 ani e pe cine a băgat la închisoare, atunci îi atrag atenţia că cei mai mulţi sunt foştii lui camarazi. Într-o majoritate covărşitoare chiar", a precizat Sebastian Lăzăroiu.

De asemenea, fostul ministru al Muncii susţine că USL a mai promis că va scăpa de Laura Codruţa Kovesi, Florian Coldea, Livia Stanciu şi de Daniel Morar, însă acest lucru nu s-a materializat, ba din contră.

"Realitatea e că nici măcar de Morar n-au scăpat, că le face zile fripte de la CCR. Iar pe Kovesi "a trebuit" să o propună chiar Ponta, mai mare umilinţă nu ar fi fost posibilă. USL a promis, de asemenea, că îl va demite pe Traian Băsescu. În realitate, USL s-a destrămat cu mult înainte să-şi termine Traian Băsescu mandatul în mod oficial. Iar pentru fraudele de la referendumul din 2012, unii din USL au ajuns deja la închisoare, alţii ar putea intra în viitorul apropiat", a continuat Sebastian Lăzăroiu.

În spirit de glumă, sau nu, fostul consilier prezindeţial susţine că numai cei din PSD nu s-au prins de faptul că "merg pe capete la pârnaie şi speră să-i scape ăla care i-a băgat", cu referire la premierul Victor Ponta.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.