Lăzăroiu, după prăbuşirea PSD în sondaje: Dacă se uneşte Opoziţia până la locale, pesediştii îşi pot face bagajele

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (reportervirtual.ro)

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a atras atenţia că, cel mai recent sondaj de opinie arată că PSD e pe tobogan. De la 28% în septembrie 2018 şi 45% la alegerile din 2016 la 25% în noiembrie 2018, iar Opoziţia are acum majoritate în rândul alegătorilor.

"Cu 25%, jumătate din parlamentarii PSD pleacă acasă la viitoarele alegeri. Unii au mai băgat mâna în borcan, pleacă fericiţi, iau o pensie. Alţii, praful de pe tobă. Ponta trebuie să fie deştept şi să închidă uşile la un moment dat. Cine vrea să-şi salveze pielea e bine să se hotărască acum. Care stă să vadă cum bate vântul, trebuie lăsat la ţărm.

Cu 25%, primarii PSD pot pierde alegerile chiar şi într-un singur tur. Dacă se unesc partidele de Opoziţie până la locale, pierderea e certă, primarii îşi pot face bagajele de astăzi. Unii dintre ei scapă cu o amnistie, alţii n-au nicio problemă cu justiţia, dar se duc după ceilalţi.

Cam asta e ecuaţia. Ciordache, Dăncilă, Şerban Nicolae, poate şi Mitralieră vor mai prinde câte un post, dar mulţi vor rămâne fără job şi fără imunitate", a scris Lăzăroiu.