Leicester City este noua campioană a Angliei

Clubul englez a cucerit în premieră titlul de campioană a Angliei, după remiza înregistrată între Tottenham şi Chelsea (2-2)
(Leicester City/facebook)

Elevii lui Claudio Ranieri sunt noii campioni ai Campionatului englez de fotbal după ce, luni seara, Tottenham a terminat la egalitate pe Stamford Bridge, meciul disputat cu Chelsea, scor 2-2, în etapa a 36-a din Premier League.

Leicester care a avut meci cu echipa din Manchester, United, pe ''Old Trafford'' s-a încheiat 1-1, titlul fiind adus ''albaştrilor'' chiar de campioana de anul trecut, Chelsea.

Cu doar două etape înainte de final, Leicester are şapte puncte avans faţă de ocupanta numărul doi al clasamentului Premier League, Tottenham Hotspur, care nu mai are cum să o ajungă din urmă.

Clasamentul arată astfel:

1. Leicester City - 77 puncte

2. Tottenham Hotspur - 70 puncte

3. Arsenal - 67 puncte

4. Manchester City - 64 puncte

5. Manchester United - 60 puncte

6. West Ham United - 59 puncte, etc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport