Leu de mare trage o fetiţă în apă în Canada

Leu de mare, autorul unui incident bizar în Vancouver
Leu de mare, autorul unui incident bizar în Vancouver (Captură Youtube)

O fetiţă a rămas traumatizată după o experienţă ciudată - un leu de mare a sărit din apă şi a apucat-o de haine, trăgând-o în apă.

Şocantul incident a avut loc la Steveston Fisherman's Wharf în Richmond, Columbia Britanică, Canada

Leul de mare făcea tumbe în apă, spre încântarea publicului adunat pe ponton. Însă la un moment dat animalul a sărit din apă şi a apucat-o cu fălcile pe fetiţă, care stătea pe parapetul pontonului, trăgând-o în mare.

Oamenii din apropiere au început să ţipe, iar un bărbat, probabil o rudă a fetei, s-a aruncat imediat în apă pentru a o salva pe fetiţă.

Până la urmă copila a ajuns din nou pe mal, nevătămată însă vizibil speriată.

Materialul video a fost filmat de Michael Fujiwara, din Vancouver, care a declarat pentru Vancouver Sun: 'Stăteam pe ponton pur şi simplu când am văzut acest leu de mare sărind din apă şi înşfăcând-o pe fetiţă chiar în faţa mea".

Leii de mare sunt fiinţe foarte inteligente şi considerate timide - în ciuda faptului că au fost raportate incidente în care au devenit agresivi cu oamenii.

Până în acest moment nu este clar dacă animalul a vrut să facă vreun rău fetei, biologii fiind totuşi de părere că animalul ar fi dorit doar să se joace cu copila.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură