Liberalii anunţă "curăţenia" de primăvară. Membri certaţi cu legea vor fi marginalizaţi

Ionuţ Stroe, purtător de cuvânt al PNL.
Ionuţ Stroe, purtător de cuvânt al PNL. (Facebook)

Liberalii vor modificarea statutului noului PNL astfel încât să fie limitat accesul în funcţii publice şi politice a membrilor de partid care sunt implicaţi în dosare penale, a anunţat noul purtător de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe.

"Am discutat despre necesitatea de a recredibiliza actul politic, mai precis de a stabili nişte reguli clar şi bine definite în legătură cu limitarea accesului la funcţii politice şi publice a celor din partide care au probleme sau sunt implicaţi în acte şi dosare de natură penală. Este vorba de propunerile pe care le vom avansa pe data de 16 martie Biroului lărgit al PNL în legătură cu reformarea statutului pentru a avea prevederi clare în legătură cu aceste situaţii şi stadiul în care se află din punct de vedere al procesului", a declarat Ionuţ Stroe.

Ludovic Orban, Teodor Nicolescu şi Cătălin Boboc sunt cei desemnaţi care alcătuiesc o comisie integratoare a tuturor propunerilor venite din PNL pentru a le avansa structurii centrale de conducere, care va lua o decizie.

"Toate partidele trebuie să dea răspuns acestei noi provocări", a mai precizat purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, citat de agenţia de presă Agerpres.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.