Liberalii caută un al doilea Iohannis pentru primăria Capitalei

Vasile Blaga
Vasile Blaga (Eugen Horoiu \ Epoch Times România)

Liberalii caută un candidat la Primăria Capitalei asemănător preşedintelui Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, copreşedintele PNL, Vasile Blaga.

Liderul PNL a mai anunţat că există mai mulţi liberali care şi-ar dori să candideze la primărie şi că analiza sociologică demarată de liberali urmează să definească profilul candidatului ideal, profil care, susţine Blaga, va fi desigur, profilul preşedintelui Iohannis.

"În acest moment sunt candidaţi care doresc să intre în competiţie. Sunt propuneri, dar am stabilit asupra uneia dintre ele, pentru ca organizaţia de Bucureşti abia acum trebuia să finalizeze o analiză sociologică prin care să definească clar profilul candidatului, şi vă spun de pe acum care va fi: profilul Klaus Iohannis", a declarat Vasile Blaga, citat de B1 TV.

Potrivit copreşedintelui PNL, bucureştenii au nevoie de un "manager" pe postul de primar:

"Eu cred că bucureştenilor le lipseşte un manager. Bucureştiul mă interesează în mod cu totul deosebit, pentru că noi am acordat foarte multă atenţie celor care coordonează activitatea din Bucureşti şi o să ne îndreptăm acum şi spre Bucureşti cu mult mai multă atenţie, pentru că suntem prin ţară zi de zi, dar Bucureştiul este la doi paşi", a mai precizat Vasile Blaga, la Realitatea TV.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.