Lider PSD: Acţiuni precum demisia în alb a lui Ponta dau gloanţe adversarilor politici!

"Partidul are nevoie de soldaţi, cât timp sunt disciplinaţi!", susţine deputatul PSD Dorel Căprar, în opinia căruia cine critică partidul care l-a susţinut ar trebui să demisioneze din funcţie publică în care l-a propulsat formaţiunea.
Deputatul PSD Dorel Căprar, alături de Victor Ponta.
Deputatul PSD Dorel Căprar, alături de Victor Ponta. (Facebook)

Orice acţiune de tipul demisiei în alb prezentate de Victor Ponta "dă gloanţe adversarilor politici" şi lasă loc speculaţiilor, a declarat marţi, pentru Mediafax, liderul PSD Arad, Dorel Căprar, căruia gestul fostului premier nu i s-a părut normal.

"Din punctul meu de vedere, nu este un gest normal, pentru că în momentul în care decizi să îţi dai demisia nu o transmiţi în alb, ci în formatul în care îţi doreşti: ori scris, ori verbal. Cred că partidul are nevoie de toţi soldaţii lui, indiferent cum se numesc, atâta timp cât aceştia sunt disciplinaţi şi au o implicare conform statului. Eu cred că orice acţiune de genul acesta dă gloanţe adversarilor politici şi dă drumul la speculaţii în presă şi în opinia publică", a declarat deputatul pentru Mediafax

În opinia lui Căprar, în momentul în care cineva îşi dă demisia din partidul care l-a susţinut în ocuparea unei funcţii, ar trebui să demisioneze şi din funcţia publică, acest principiu aplicându-i-se şi lui Ponta.

"Aşa ar fi normal, pentru că noi, toţi care suntem în Parlament, am avut în spate o siglă de partid", a declarat Căprar, întrebat dacă Victor Ponta ar trebui să îşi dea demisia şi din Parlament, Căprar a răspuns afirmativ:

De asemenea, întrebat dacă îl consideră pe fostul premier un soldat mai puţin disciplinat, liderul social-democrat a răspuns: Dacă el spune că îşi dă demisia în alb pentru că nu poate să tacă... într-adevăr, în şedinţele noastre putem să ne întâlnim, să avem argumente, să dezbatem, dar cred că în spaţiul public trebuie să avem un comportament unitar".

Desigur, Căprar a ţinut să-şi exprime speranţa "că în înţelepciunea care îl caracterizează pe Victor Ponta, acesta va da dovadă de spirit de echipă şi nu va acţionă pentru a destabiliza organizaţia PSD şi Partidul Social Democrat".

Reamintim că împins într-un mare con de umbră de când Liviu Dragnea a preluat puterea în PSD, Victor Ponta - autor al mai multor declaraţii critice la adresa liderului PDS - a anunţat miercuri că îi va trimite şefului său pe linie de partid demisia sa "în alb", astfel încât, atunci când se "supără foarte tare" pe el, să poată acţiona în consecinţă.

"Dreptul la care ţin foarte mult este acela să-mi spun opinia şi o să-mi spun opinia. Dacă deranjez, am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea, ştiţi că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid, o să-i trimit demisia mea în alb şi când îl supăr foarte tare, o introduce şi a scăpat de mine. Dar să tac din gură, nu o să tac pentru că nu pot la vârsta asta să mai tac din gură", a declarat Victor Ponta.

Întrebat dacă mai are o relaţie de prietenie şi colaborare cu Dragnea, Ponta a replicat: "Nu, hai să fim serioşi! Domnul Dragnea e politician, trebuie să zică da. Eu nu mai sunt om politic, aşa că pot să spun nu. Fiecare cu problemele domniei sale".

Legat de afirmaţiile lui Dragnea potrivit cărora acesta ar discuta cu el, fostul premier a răspuns: "Cred că telepatic".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne