Lider PSD: Mi-e frică. La un moment dat, alegătorii noştri nu vor mai suporta toate aceste acuze şi vor riposta

Gabriel Zetea
Gabriel Zetea (Gabriel Zetea / Facebook)

Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, a afirmat luni, la Digi24, că s-a ajuns la situaţia în care justiţia coboară încet - încet în stradă în România, în contextul în care sute de susţinătorii PSD, dar şi câţiva zeci de protestatari rezist, au venit la Înalta Curte unde se judeca procesul liderului PSD Liviu Dragnea.

"Este o zi ruşinoasă pentru întreaga societate românească, pentru că justiţia trebuie să fie făcută în sala de judecată. Vorbim despre un proces, cineva acuză, cineva se apară, iar cei care vor da verdictul final vor fi judecătorii şi nimeni nu va putea să contrazică într-un fel sau altul decizia judecătorilor. Ea va trebui să fie acceptată de toată lumea. Trebuie să ne punem întrebarea mai mult cum am ajuns în această situaţie, ca un proces, al oricui ar fi el, să fie atâta de comentat în spaţiul public, şi mai ales comentat în stradă. Clasa politică ar trebui să fie modele pentru societate şi, în loc să ne acuzăm reciproc în fiecare zi de hoţie - deocamdată asta e opoziţia în România, că se întâmplă vreo lege, e hoţie, că se întâmplă vreun act administrativ, e hoţie. Toată această retorică preluată de opoziţie până la cel mai mic sat din România, orice act administrativ este deja acuzat de hoţie. Lucrul ăsta va genera o contrareacţie din partea cealaltă", a declarat Zetea.

Potrivit liderului social-democrat, de obicei, alegătorii PSD sunt oameni ceva mai aşezaţi, care nu ies toată ziua în stradă, pentru că de obicei la orele acelea, ei sunt la muncă.

"La un moment dat, nu vor mai suporta toate aceste acuze la nivel general împotriva PSD şi vor riposta şi mi-e frică de ce se va întâmpla în campaniile electorale care urmează şi care vor genera foarte multe orgolii şi foarte mult sentiment. În momentul în care va continua toată această retorică a Opoziţiei vizavi de hoţia imaginară din România şi felul în care vor reacţiona şi susţinătorii PSD, pentru că se va întâmpla acest lucru", a precizat Zetea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne