Liga I. CFR Cluj, victorie la scor minim în faţa formaţiei Poli Iaşi (video)

Elevii pregătiţi de portughezul Antonio Conceicao s-au impus pe teren propriu cu scorul de 1-0 (0-0) în faţa moldovenilor, vineri seara, graţie acestui rezultat ceferiştii urcând pe locul întâi în clasamentul Ligii I.
(Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA/facebook)

Campioana României - CFR Cluj a urcat pe prima poziţie a Ligii I după victoria obţinută în faţa celor de la Poli Iaşi, vineri seara, partidă din etapa a 12-a, disputat pe stadionul 'Dr. Constantin Rădulescu' din Cluj Napoca.

Unicul gol al întâlnirii a purtat semnătura lui Andrei Mureşan (min. 19), care a trimis mingea în poarta goalkeeper-ului Denis Rusu după o lovitură de la colţul terenului. Ieşenii au încercat să revină, dar în ciuda dominării din actul secund scorul pe tabela de marcaj a rămas nemodificat până la fluierul de final al arbitrului.

'Alb-Vişiniii' au rămas astfel neînvinşi în ultimile cinci etape (trei victorii, două egaluri), ocupând primul loc în clasament cu 23 de puncte, în timp ce Politehnica, care a înregistrat a treia înfrângere consecutivă, ocupă locul 9 cu 14 puncte.

Au evoluat:

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Djokovic, Hoban - Culio, Ioniţă, Moutinho - Ţucudean
Rezerve: Jesus Fernandez, Bordeianu, Lang, Costache, Deac, Păun, Omrani

Poli Iaşi: Rusu - Rus, Mihalache, Cioinac, Sin - Qaka, Flores, P. Petre, Sanoh - Enoh, Bekui
Rezerve: Cobrea, Mihăescu, Zaharia, Chelaru, Bădic, Almada Soares, Mendes De Veiga

Arbitru: Cătălin Popa (Piteşti); arbitri asistenţi: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ), Dragoş Mihai Iliescu (Craiova); arbitru de rezervă: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe)
Observatori: Florin Hîncu (Braşov) - CCA, Dan Potocianu (Reşiţa) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport