Liga I. FCSB a înregistrat o nouă victorie în campionat

Gruparea din capitală s-a impus fără emoţii în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş în etapa a 20-a a Ligii I de fotbal, cele trei puncte necesare în economia clasamentului fiind adjudecate graţiei reuşitelor lui Florinel Coman (66), respectiv Dennis Man (79).
(DENIS CHARLET / AFP / Getty Images)

FCSB a trecut la scor periculos de Gaz Metan Mediaş, vineri seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima partidă din etapa a 20-a a Ligii I de fotbal. Tabela de marcaj a înregistrat la final 2-0 (0-0), protagoniştii serii fiind Florinel Coman (66) şi Dennis Man (79).

Acesta a fost un rezultat de moral pentru roş-albaştrii, care au reuşit astfel să spele puţin din ruşinea înregistrată în tur, când s-au înclinat surprinzător cu 0-4.

”Este o victorie foarte importantă, îmi felicit jucătorii pentru că au marcat şi au avut încredere în ei. Sunt momente în care nu îţi iese nimic şi poţi claca. Puteam să marcăm de mai multe ori, dar până la urmă este un rezultat corect. Cele trei puncte mă bucură cel mai mult”, a declarat Bogdan Vintilă potrivit celor de la Digi Sport.

Împotriva FCSB-ului, dacă nu poţi să alergi, dacă nu eşti proaspăt, nu ai agresivitate, nu ai organizare defensivă foarte bună, e greu să scoţi ceva.. Cu toate acestea, echipa a jucat bine în prima repriză, în care a fost exactă, în care noi ne-am pus amprenta pe joc, am avut un control emoţional bun, am avut bară, am fost echipa care putea să deschidă scorul.. În repriza a doua ne-am pierdut intensitatea, n-am mai fost primii la minge, n-am mai putut să tamponăm adversarii în zonele intermediare..acum a câştigat echipa care e mai valoroasă, mai speculativă şi care este, scuzaţi-mi expresia, mai şmecheră.."a explicat la rândul său Edi Iordănescu.

FCSB a pierdut un singur meci din ultimele 12 jucate în campionat, având nouă victorii şi două egaluri.

Gaz Metan are o singură victorie în ultimele patru etape, două eşecuri şi un egal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport