Liga I. Partida Astra Giurgiu - Universitatea Craiova, amânată pentru a doua oară de către LPF

"Au venit rezultatele la testele efectuate de jucătorii echipei Astra şi, din păcate, avem alte patru cazuri. În aceste condiţii meciul cu Universitatea Craiova din această seară nu se mai dispută" - secretarul general al LPF, Justin Ştefan.
(JAVIER SORIANO / AFP / Getty Images)

Meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova a fost reprogramată la o dată care va fi decisă ulterior, după ce patru jucători ai grupării giurgiuvene au fost depistaţi pozitiv la coronavirus, anunţul fiind făcut, vineri, de către secretarul general al LPF, Justin Ştefan.

Oficialul a afirmat că din lotul formaţiei de la malul Dunării, în acest moment sunt un total de 5 jucători testaţi pozitiv la virusul SARS-cov-2, al cincilea fiind găsit miercuri, 29 iulie.

"Au venit rezultatele la testele efectuate de jucătorii echipei Astra şi, din păcate, avem alte patru cazuri. În aceste condiţii meciul cu Universitatea Craiova din această seară nu se mai dispută", a spus Ştefan.

Partida care trebuia să se dispute pe 29 iulie, a fost amânată iniţial pentru 31 iulie, pentru ca acum oficialii LPF să fie obligaţi să o reprogrameze din nou.

De la reluarea campionatului, în urma cazurilor de infectare cu COVID-19 la jucătorii şi angajaţii cluburilor din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi şi Astra Giurgiu), respectiv Liga a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, FC Argeş şi ASU Poli Timişoara), mai multe meciuri au fost suspendate, dând astfel peste cap programul actualei stagiuni.

De asemenea, şi în rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate cinci cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport