Liga I. Sepsi OSK Sf. Gheorghe, victorie surpriză în faţa vicecampioanei FCSB

"Am intrat pe vârfuri în acest meci. Pe noi ne interesa înainte de meci cum vom juca pe terenul ăsta în loc să fim concentraţi, aşa cum au fost cei de la Sepsi. A fost un joc foarte slab, nu mă aşteptam la acest lucru." - Nicolae Dică.
ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe a învins vicecampioana FCSB cu scorul de  4-2 (2-0) - etapa a  18-a a Ligii I de fotbal.
ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe a învins vicecampioana FCSB cu scorul de 4-2 (2-0) - etapa a 18-a a Ligii I de fotbal. (FCSB/facebook)

ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe a reuşit să surprindă prin succesul cu 4-2 (2-0) obţinut pe teren propriu, miercuri seara, în faţa grupării din Ghencea - FCSB, meci din etapa a 18-a a Ligii de fotbal.

Rezultatul final înregistrat pe tabela de marcaj s-a datorat probabil şi terenului deloc favorabil, aproape îngheţat, dar la care jucătorii pregătiţi de Eugen Neagoe s-au adaptat foarte bine.

Gazdele au punctat de patru ori prin Gabriel Vaşvari (32), Florin Ştefan (36), Ibrahima Tandia (53 - penalty), respectiv ghanezul Joseph Mensah (90 4), de partea cealaltă evidenţiându-se Florinel Coman (61) şi Raul Rusescu (88).

"Am intrat pe vârfuri în acest meci. Pe noi ne interesa înainte de meci cum vom juca pe terenul ăsta în loc să fim concentraţi, aşa cum au fost cei de la Sepsi. A fost un joc foarte slab, nu mă aşteptam la acest lucru. Pentru noi a fost că şi cum nu conta acest meci.

E adevărat că jucătorii nu puteau să-şi menţină echilibrul. Am vrut să ţinem de minge, nu am putut, apoi am jucat mai multe mingi lungi. Am cerut să riscăm mai mult în a doua repriză.

Sunt dezamăgit pentru că nu am avut o atitudine bună. În prima repriză am fost depăşiţi total. E un final greu de an, noi mereu jucăm la ora 20:00, când terenul e îngheţat", a comentat la finalul partidei fostul internaţional Nicolae Dică la Look Sport.

În urma acestui rezultat, vicecampioana României, care era neînvinsă de cinci etape, se distanţează de CFR Cluj - lideră ierarhiei, care a dispus la rândul ei, marţi seara, de Dinamo Bucureşti (0-3).

În schimb, Sepsi a numărat în ultimile patru etape două victorii şi două egaluri.

Au evoluat:

Sepsi: Fejer - Moura, Viera, Jovanovici, Sato - Velev, Rus - Nouvier, Vaşvari, Fl. Ştefan - Tandia
Rezerve: Niczuly, Ursu, Karnitsky, Mensah, Hamed, Drăghici, Simonovski
Antrenor: Eugen Neagoe

FCSB: Bălgrădean - Benzar, Planici, Bălaşa, Morais - Nedelcu, Filip - Teixeira, Man, Fl. Tănase - Gnohere
Rezerve: Vlad, Fl. Coman, Jakolis, I. Stoica, M. Roman, R. Rusescu, Moldovan
Antrenor: Nicolae Dică

Arbitru: Horaţiu Feşnic / Asistenţi: Alexandru Cerei şi Mircea Orbuleţ

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport