Liga Naţiunilor. Ovidiu Haţegan va conduce meciul de fotbal Germania - Olanda

Arbitrul român se va afla, luni - 19 noiembrie, la centrul terenului în partida de fotbal dintre selecţionatele Germaniei şi Olandei, partidă din Grupa 1 a Seriei A a Ligii Naţiunilor.
Arbitrul român Ovidiu Haţegan.
Arbitrul român Ovidiu Haţegan. (Getty Images)

Conform site-ului Federaţiei Române de Fotbal, întâlnirea dintre reprezentativele Germaniei şi Olandei din Grupa 1 a Seriei A din Liga Naţiunilor, îl va avea la centru pe arbitrul român Ovidiu Haţegan, care va fi ajutat de conaţionalii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe - arbitri asistenţi, în timp ce arbitru de rezervă va fi Radu Ghinguleac.

Brigada este completată de arbitrii asistenţi adiţionali Radu Petrescu şi Sebastian Colţescu.

Partida de pe 'Veltins Arena' din Gelsenkirchen (Germania) este programată luni , 19 noiembrie, cu începere de la ora 21,45 (ora României).

În vârstă de 38 de ani, Haţegan este arbitru FIFA din anul 2008. El a oficiat recent cu succes două partide grele din cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa - UEFA Champions League, FC Barcelona - Inter Milano (2-0), respectiv Juventus - Manchester United (1-2).

Un alt arbitru român, Istvan Kovacs a fost delegat la rândul său de FIFA să arbitreze partida din Grupa a 2-a a Seriei B a competiţiei, dintre naţionalele Turciei (cu Mircea Lucescu selecţioner) şi Suediei. Acesta îi va avea alături ca asistenţi pe Vasile Marinescu şi Mihai Artene, iar arbitri adiţionali vor fi Marius Avram şi Horaţiu Feşnic, în timp ce al patrulea oficial va fi Alexandru Cerei.

Partida este programată sâmbătă - ora 19,00 (ora României), la Konya.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport