Liga Profesionistă nu va permite Rapidului să evolueze în Liga I

Clubul de fotbal FC Rapid Bucureşti va fi înlocuită cu Poli Timişoara, ultima echipă retrogradată la finalul sezonului trecut.
FC Rapid Bucureşti (arhivă)
FC Rapid Bucureşti (arhivă) (FC Rapid Bucureşti/facebook)

Comisia de Disciplină a FRF, a hotărât că gruparea giuleşteană ar putea evolua în Liga 1, deoarece a obţinut acest drept pe teren şi are licenţă, doar că problema principală este în starea de faliment în care se află acum Rapidul.

Liga Profesionistă a găsit acoperirea juridică pentru a lua o hotărâre în privinţa Rapidului fără a risca să plătească daune de milioane de euro. Din ultimile informaţii apărute, se pare că clubul din capitală va fi înlocuit cu ultima echipă retrogradată la finalul sezonului trecut, Poli Timişoara.

Cei de la Dinamo, cu care ar fi trebuit conform ţintarului iniţial, să joace Rapidul, spun că aşteaptă informarea oficială de la LPF şi că ei nu au nicio problemă să dispute meciul sâmbătă. Oricum, "Alb-roşii" au programat pentru sâmbătă o partidă amicală cu Dunărea Călăraşi.

Preşedintele clubului Poli Timişoara, Ioan Miculaş, a declarat pentru Digi Sport, că echipa bănăţeană e pregătită pentru disputarea meciului cu Dinamo. "Aşteptăm informarea scrisă, dar pentru noi nu e vreo problemă. Avem contractele jucătorilor depuse la LPF, vizele medicale la zi şi tot ce mai ţine de organizarea unui meci", a opinat oficialul bănăţenilor.