Liviu Dragnea: "Toţi candidaţii la alegerile locale vor fi validaţi după consultarea oamenilor"

Toţi candidaţii PSD la alegerile locale vor fi validaţi după "consultări" a anunţat sâmbătă Liviu Dragnea, fără să dea detalii despre cum va decurge procesul.
Forumul Anual al Strategiei pentru Regiunea Dunării. Palatul Parlamentului 28-29 octombrie 2013. În imagine, Liviu Dragnea
Forumul Anual al Strategiei pentru Regiunea Dunării. Palatul Parlamentului 28-29 octombrie 2013. În imagine, Liviu Dragnea (Epoch Times România)

Unic candidat la conducerea PSD, Liviu Dragnea lucrează intens la strategia de schimbare a imaginii partidului. După ce prin controversatul regulament al alegerilor pentru şefia partidului s-a stabilit că acest trebuie votat de toţi membrii formaţiunii, sâmbătă, Dragnea le-a mai dat o veste social democraţilor: în premieră, toţi candidaţii PSD la alegerile locale vor fi validaţi după "consultarea oamenilor".

Anunţul a fost făcut de Liviu Dragnea în cadrul unei conferite de presă susţinute în localitatea suceveană Poiana Stampei. Liderul social-democrat nu a dat detalii cu privire la modul în care vor fi "consultaţi oamenii", respectiv comunităţile locale, însă a precizat că dacă un candidat nu întruneşte susţinerea necesară va fi "scos" de pe liste.

Fruntaşul PSD a mai declarat că alegerea preşedintelui formaţiunii prin votul tuturor membrilor (metodă pe care însuşi Ion Iliescu, fost membru marcant al PCR a catalogat-o drept ceauşistă) va include şi o consultare privind obiectivele politice ale partidului.

"Este pentru prima dată când un partid din România dă tuturor membrilor posibilitatea să-şi aleagă preşedintele”, a precizat Dragnea, adăugând că, săptămâna viitoare, vor fi transmise în toate organizaţiile judeţene chestionare prin care se doreşte să fie validate obiectivele politice ale PSD.

Liderul PSD a mai adăugat că din discuţiile cu membrii de partid a constatat că toţi sunt mulţumiţi că participă la vot şi că vor fi consultaţi şi cetăţenii: ”Va recupla partidul în relaţia cu oamenii”, a declarat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne