Lorenzo Sanz, fost preşedinte al clubului Real Madrid, a decedat la vârsta de 76 de ani

Lumânare
Lumânare (Epoch Times România)

Lorenzo Sanz, fost preşedinte al celebrului club spaniol Real Madrid, este vicitmă a coronavirusului Wuhan: el a încetat din viaţă, sâmbătă, la vârsta de 76 de ani, după ce a contractat coronavirusul. A fost internat la terapie intensivă miercuri, după ce a avut rezultat pozitiv la testul cu Covid-19.

Acesta a condus clubul madrilen din noiembrie 1995 până în iulie 2000. În această perioadă, echipa a cucerit de două ori Liga Campionilor după 32 de ani, precum şi titlul în Primera Division, o Supercupă a Spaniei şi una Intercontinentală.

Fiul fostului preşedinte al clubului, Lorenzo Sanz jr, fost baschetbalist profesionist, afirmase anterior, într-un clip video pe reţelele de socializare că tatăl său este internat la Madrid cu simptome care corespund Covid-19.

Starea acestuia s-a agravat după ce a avut febră timp de opt zile. A fost internat marţi în spital şi transferat miercuri la terapie intensivă, starea sa fiind una gravă.

"Tatăl meu tocmai a murit. Nu merita ca viaţa lui să se termine în acest mod. Unul dintre cei mai buni, mai curajoşi şi mai muncitori oameni pe care i-am văzut în viaţa mea. Familia şi Real Madrid erau pasiunile lui", a scris Lorenzo Sanz Duran.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport