Lorenzo Sanz, fost preşedinte al clubului Real Madrid, a decedat la vârsta de 76 de ani

Lumânare
Lumânare (Epoch Times România)

Lorenzo Sanz, fost preşedinte al celebrului club spaniol Real Madrid, este vicitmă a coronavirusului Wuhan: el a încetat din viaţă, sâmbătă, la vârsta de 76 de ani, după ce a contractat coronavirusul. A fost internat la terapie intensivă miercuri, după ce a avut rezultat pozitiv la testul cu Covid-19.

Acesta a condus clubul madrilen din noiembrie 1995 până în iulie 2000. În această perioadă, echipa a cucerit de două ori Liga Campionilor după 32 de ani, precum şi titlul în Primera Division, o Supercupă a Spaniei şi una Intercontinentală.

Fiul fostului preşedinte al clubului, Lorenzo Sanz jr, fost baschetbalist profesionist, afirmase anterior, într-un clip video pe reţelele de socializare că tatăl său este internat la Madrid cu simptome care corespund Covid-19.

Starea acestuia s-a agravat după ce a avut febră timp de opt zile. A fost internat marţi în spital şi transferat miercuri la terapie intensivă, starea sa fiind una gravă.

"Tatăl meu tocmai a murit. Nu merita ca viaţa lui să se termine în acest mod. Unul dintre cei mai buni, mai curajoşi şi mai muncitori oameni pe care i-am văzut în viaţa mea. Familia şi Real Madrid erau pasiunile lui", a scris Lorenzo Sanz Duran.