Ludovic Orban: "Sunt solidar cu protestele de stradă împotriva modificărilor la legile justiţiei"

Ludovic Orban i-a îndemnat pe membrii PNL şi pe simpatizanţii partidului să iasă la manifestaţiile anti-PSD şi anunţă că liberalii vor organiza şi ei manifestaţii în perioada următoare.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Mihut Savu (Epoch Times Romania)

Liderul PNL, Ludovic Orban, se declară solidar cu protestele stradale împotriva legilor Justiţiei, proteste ce vor avea loc duminică în Capitală, numeroase oraşe ale ţării şi diaspora.

Orban mai susţine că i-a îndemnat pe membrii şi simpatizanţii PNL să participe la acest proteste şi a anunţat că PNL va organiza, de asemenea, manifestări stradale atât pe tema legilor Justiţiei cât şi pe alte teme ce ţin de modul în care este guvernată ţara.

"Sunt solidar cu protestele de stradă anunţate împotriva modificărilor PSD la legile justiţiei. Am îndemnat membrii şi simpatizanţii PNL să participe la aceste manifestaţii şi la orice acţiune de protest împotriva PSD. Ne vom bate pentru a împiedica adoptarea oricărei modificări care să permită controlul justiţiei de către PSD. Şi noi vom organiza în următoarea perioadă manifestaţii pentru independenţa justiţiei, pentru stoparea involuţiei fiscale iniţiate de PSD, pentru scoaterea învăţământului din zodia analfabetismului şi subfinanţării, pentru asigurarea dreptului la sănătate al românilor etc.", scrie Orban pe contul său de Facebook.

Reamintim că duminică sunt anunţate proteste de amploare împotriva proiectului de modificare a legilor justiţiei. În Bucureşti, protestul urmează să înceapă la ora 18:00 în Piaţa Victoriei, de unde se va pleca în marş spre Parlament.

Şi USR a anunţat că se va mobiliza pentru a ieşi în stradă, la fel şi Platforma România 100, înfiinţată de Dacian Cioloş.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne