M10: În loc de demisie, Ponta promite moschei. Ar putea transforma Capitala într-un pol al grupărilor teroriste

Monica Luiza Macovei
Monica Luiza Macovei (Epoch Times România)

Pentru a-şi plăti operaţia din Turcia, premierul Victor Ponta promite construcţia celei mai mari moschei din Europa la Bucureşti, decizie ce ar putea transforma capitala ţării într-un veritabil pol al grupărilor teroriste, avertizează marţi, în cadrul unui comunicat de presă, partidul M10.

"În loc să-şi prezinte demisia, Ponta promite moschei. Ca să-şi plătească operaţia de genunchi în Turcia, Victor Ponta promite construcţia celei mai mari moschei din Europa, la Bucureşti. Pe lângă moschee, ar urma să funcţioneze şi o şcoală coranică, potenţial punct de atracţie pentru imami extremişti şi tineri afiliaţi diverselor mişcări teroriste islamice.

Construirea la Bucureşti a acestui centru religios musulman ar putea transforma capitala ţării într-un veritabil pol al grupărilor teroriste. Din această perspectivă, un atare edificiu de cult nu serveşte intereselor României şi nici imaginii minorităţii musulmane din România, perfect integrate", transmite formaţiunea condusă de Monica Macovei.

Minoritatea musulmană istorică din România beneficiază deja de lăcaşuri de cult în zonele unde cunoaşte o prezenţă tradiţională semnificativă.

"Credem că interesele legitime ale minorităţii musulmane din România nu îşi găsesc în niciun fel rezolvarea prin eventuala construcţie a unui asemenea edificiu de cult, izvorât din megalomania vinovată a lui Victor Ponta, ci prin implementarea unor politici publice coerente şi eficace, de extracţie europeană", reiese din comunicatul M10.

De aceea, partidul M10 consideră iniţiativa guvernului condus indirect din Turcia de primul bolnav al ţării, pe cât de populistă, pe atât de iresponsabilă.

"Îi cerem lui Victor Ponta să nu mai instrumentalizeze sensibilităţile cetăţenilor români, indiferent de etnie şi religie, pentru a-şi masca fuga de justiţie şi guvernarea catastrofală. De la Victor Ponta nu mai aşteaptă nimeni idei sau iniţiative, ci un singur lucru: demisia", se mai precizează în comunicatul citat.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne