Maia Sandu, către diaspora R. Moldova: Reveniţi în ţară pentru ca ACUM să oprim dictatura!

Protest al diasporei moldoveneşti
Protest al diasporei moldoveneşti (facebook.com)

Preşedinta Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) Maia Sandu i-a îndemnat vineri, 10 august, pe moldovenii din diasporă să revină în ţară ca să participe la protestul antiguvernamental programat pentru 26 august la Chişinău.

„În R. Moldova s-a instaurat dictatura, iar decizia de anulare a alegerilor de primar din Capitală este un act de disperare a unei guvernări nepopulare”, a declarat Maia Sandu, într-o postare video pe pagina sa de Facebook, îndemnându-şi simpatizanţii să ajute, să-şi telefoneze „rudele, prietenii şi familiile” ca să-i cheme să vină la protest.

”Astăzi, la Bucureşti, diaspora, alături de cei rămaşi în ţară, a ieşit în stradă pentru a apăra democraţia şi statul de drept. Dragi prieteni din diasporă, noi vă aşteptăm la Chişinău pe 26 august, la Adunarea Generală a Cetăţenilor, pentru ca împreună, ACUM, să oprim dictatura!”, a conchis lidera PAS.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe