Maia Sandu: În 2020, moldovenii vor avea ocazia „să dea o palmă celui cu obraz gros, care nu roşeşte când minte”

Maia Sandu, prim-ministrul RM
Maia Sandu, prim-ministrul RM (gov.md)

În cadrul unei întruniri cu membrii şi susţinătorii Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) din raionul Râşcani, preşedinta formaţiunii Maia Sandu a declarat că în anul 2020 se va da o mare lovitură sistemului corupt moldovenesc iar cetăţenii Republicii Moldova vor avea ocazia „să dea o palmă celui cu obraz gros, care nu roşeşte când minte”.

„Eu cred că Moldova poate avea un viitor demn, prosper şi dezvoltat. Şi cel mai scurt drum spre acest viitor este oprirea hoţiei.

Noi vom putea învinge corupţia în 2020. Dar o vom face numai dacă oamenii cinstiţi, optimişti şi motivaţi îşi vor uni puterile”, a adăugat liderul PAS în cadrul evenimentului precizând că se va putea câştiga numai dacă toţi vor lăsa de-o parte orgoliile, supărările, diferenţele de viziune geopolitică şi se vor uni contra hoţiei.

„Eu contez foarte mult pe membrii PAS din teritoriu. Avem împreună mult de lucru. Dar la capătul acestui drum, la capătul acestui efort ne va aştepta o victorie asupra hoţilor.

O recăpătare a demnităţii. O ţară în care să se întoarcă fără nici o grijă moldovenii. O ţară care are grijă de cei sărmani şi nu de cei de la putere. O ţară europeană, dezvoltată şi unită în jurul unor valori”, a concluzionat Maia Sandu.

La 1 februarie în raionul Rîşcani a avut loc convenţia locală a Partidul Acţiune şi Solidaritate. Membrii PAS Rîşcani au ales conducerea organizaţiei teritoriale şi au delegat participanţii la cel de-al III-lea Congres Extraordinar PAS care va avea loc în martie.