Maia Sandu, la sărbătoarea Chişinăului: Capitala are nevoie de oameni care să o respecte

Hramul oraşului Chişinău
Hramul oraşului Chişinău (gov.md)

Cu ocazia aniversării municipiului Chişinău, luni, 14 octombrie, premierul Maia Sandu a declarat că atât întreaga ţară, cât şi Capitala are nevoie de oameni care să o respecte, să păstreze curăţenie, să parcheze legal, să conducă regulamentar şi să traverseze strada corect.

De asemenea, Capitala are nevoie de ”oameni care să contribuie la dezvoltarea comunităţilor şi care să bată alarma atunci când lucrurile nu sunt făcute în interesul tuturor cetăţenilor.

Capitala are nevoie de oameni cărora le pasă de soarta oraşului şi care vor merge la vot pentru a alege conducători oneşti, curajoşi şi responsabili.

La mulţi ani, Chişinău!”, scrie Maia Sandu, pe pagina sa de Facebook.

Oraşul Chişinău împlineşte 583 de ani. În această seară, pe scena amenajată în Piaţa Marii Adunări Naţionale vor evolua artişti autohtoni şi din România. Sărbătoarea se va încheia cu un spectacol de focuri de artificii aproape de miezul nopţii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe