Maia Sandu: Nu am ce discuta cu Plahotniuc care distruge R. Moldova

Usatîi nu este bine intenţionat şi încearcă în mod jalnic să obţină un pic de atenţie mediatică prin invenţiile de felul că ar fi avut loc o întâlnire între mine şi Plahotniuc pentru eventuale negocieri, afirmă liderul PAS.
Maia Sandu, liderul PAS
Maia Sandu, liderul PAS (captură foto / privesc.eu)

În cadrul unei emisiuni televizate preşedintele Partidului Politic „Partidul Nostru”, Renato Usatîi, a declarat că Vlad Plahotniuc şi Maia Sandu mai mult ca posibil s-ar fi întâlnit recent, iar întrevederea celor doi ar fi fost organizată de un cetăţean american. Potrivit lui Usatîi, Plahotniuc şi Sandu urmau să discute despre o potenţială coaliţie după alegerile parlamentare.

În replică, liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS) Maia Sandu a menţionat că Usatîi nu este o sursă credibilă, nu este bine informat, rău intenţionat şi încearcă în mod jalnic să obţină un pic de atenţie mediatică prin invenţii. ”Nu am ce discuta, nu m-am văzut şi nu m-aş vedea cu Plahotniuc - asta le-am spus reprezentanţilor familiei social-democrate din Parlamentul European când mi-au propus o întâlnire cu PD-ul cu câteva luni în urmă.”

Maia Sandu a ţinut să mai precizeze că nu negociază cu oligarhii care distrug o ţară întreagă. ”PD-ului îi sugerăm să nu mai cerşească poze cu noi pentru a ne discredita şi să se apuce de lucruri serioase şi urgente, iar dacă nu este în stare - să plece de la guvernare.”

De menţionat că şi purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gămurari a negat faptul că Vlad Plahotniuc ar fi avut o întrevedere cu Maia Sandu.