Mare victorie a Simonei Halep: a zdrobit-o pe Serena Williams, nr.1 mondial

Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (KARIM JAAFAR / AFP / Getty Images)

În mare formă la Turneul Campioanelor, jucătoarea noastră Simona Halep a învins-o, miercuri, cu 6-0, 6-2 pe numărul 1 mondial, Serena Williams. Simona Halep (locul 4 WTA) a întrecut-o pe americanca Serena Williams, în etapa a doua a Grupei Roşii a competiţiei care se desfăşoară la Singapore.

"E cel mai mare meci al vieţii mele. Nu pot să explic acum ceea ce simt. Sunt foarte fericită. Vreau doar să mă bucur de acest succes. A fost visul meu să înving pe una din surorile Williams. Nu aş fi putut juca azi fără ajutorul fanilor şi al romanilor care au venit aici să mă susţină. Mă simt extraordinar. Trebuie să uit imediat acest meci şi sa ma concentrez mai departe pe turneu, pe următorul meci", a declarat Halep. după meci.

„Am fost agresivă şi am luat mingea devreme. Am servit foarte bine. Mi-a funcţionat serviciul şi totul a mers bine. Mă simt foarte bine acum. Sunt foarte, foarte fericită", s-a destăinuitconstănţeanca.

În primul ei meci la acest turneu, Simona a învins-o cu 6-2, 6-3 pe canadianca Eugenie Bouchard, dominând-o cu autoritate în ambele seturi, reuşind să se impună în 68 de minute de joc.

Luni, în primul meci din Grupă Roşie, americanca Serena Williams, numărul unu mondial, a dispus tot în două seturi, 6-4, 6-4, de sârboaica Ana Ivanovic (nr.7 WTA).

În Grupa Allbă, Caroline Wozniacki din Danemarca (locul 8 WTA) a dispus de rusoaica Maria Şarapova (locul 2 WTA) cu 7-6 (4), 6-7 (5), 6-2, iar poloneza Agnieszka Radwanska (nr.6 WTA) a învins-o pe cehoaica Petra Kvitova (nr.3 WTA) cu 6-2, 6-3.