Maria Ciobanu: Cui i-a trebuit acest gard?

Gardul din jurul Parlamentului RM
Gardul din jurul Parlamentului RM (facebook.com / Maria Ciobanu)

„Basarabeanul român ajuns sus se prosteşte într-un hal fără hal... Dacă mai e şi hoţ, atunci vai de capul nostru!”, a scris pe contul său de socializare deputata liberal-democrată, Maria Ciobanu după ce a văzut gardul din jurul Parlamentului Republicii Moldova finalizat.

Mai mult decât atâ, trecând prin spatele Parlamentului politiciana se întreba retoric „Cui i-a trebuit acest gard? De ce nu am fost întrebaţi şi noi, parlamentarii, dacă dorim să fim izolaţi de cei care ne-au trimis în Legislativ?”

Totodată, aceasta s-a arătat nemulţumită de faptul că se ţine cont de dorinţele unei singure persoane, „bolnavă de grandomanie” care decide totul, făcând referire aici la liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc.

În acest context, Ciobanu a specificat că are mari aşteptări de la preconizata Adunare Generală a Cetăţenilor din 26 august. Dacă moldovenii nu se vor mobiliza să fie mulţi şi motivaţi de a schimba starea dezastruoasă în care se află Republica Moldova de când o "cârmuiesc" hoţii, atunci chiar îşi merită soarta.

„Ne întâlnim duminică, 26 august, în PMAN, pentru a scrie o altă istorie, una pe care o merităm, nu cea care ne este impusă de bandiţi!”, a conchis Maria Ciobanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe