Maria Ciobanu: Lăcomia, minciuna, tupeismul stau azi în capul mesei la Preşedinţia R. Moldova

Turistul politic Dodon nu se mai sfieşte să spună cât costă mofturile sale de conducător atotputernic. Încet, dar sigur, R. Moldova revine la ceea ce a fost pe timpul lui Plahotniuc, afirmă Maria Ciobanu.
Maria Ciobanu, deputat în Parlamentul R. Moldova
Maria Ciobanu, deputat în Parlamentul R. Moldova (parlament.md)

La cumpăna dintre ani, deputata blocului ACUM-Platforma DA, Maria Ciobanu constată că preşedintele Igor Dodon, după ce i-a trecut frica animalică pe care o nutrea faţă de Plahotniuc, a revenit la felul său de a fi: „sculă fidelă Kremlinului, iar pentru a-şi demonstra servilismul este imperios necesar să poată controla personal toate instituţiile importante ale statului”.

Parlamentara notează că înţelegerea de a-l susţine pe Dodon cu socialiştii lui din Legislativ era împotriva convingerilor sale, dar a acceptat-o doar pentru a scăpa de un criminal şi un dictator, care reuşise să captureze toate instituţiile statului, un hoţ experimentat.

„Lăcomia, minciuna, tupeismul stau azi în capul mesei la Preşedinţie! Turistul politic Dodon nu se mai sfieşte să spună cât ne costă mofturile sale de "vojdi" (conducător n.r.) atotputernic.

Încet, dar sigur, se revine la ceea ce a fost pe timpul lui Al Capone de Grozeşti. Mai rău chiar!”, scrie politiciana pe pagina sa de Facebook atenţionând că în unele entităţi de importanţă vitală pentru buna funcţionare a R. Moldova au fost numiţi în funcţii de răspundere persoane certate rău cu legea.