Maria Ciobanu: „Plahotniuc are nevoie de putere ca de aer, altfel ajunge la puşcărie”

Maria Ciobanu, deputată PLDM în Parlamentul R. Moldova
Maria Ciobanu, deputată PLDM în Parlamentul R. Moldova (facebook.com/Vasile Şoimaru)

Deputata Maria Ciobanu consideră că Plahotniuc invită la discuţii liderii Blocului ACUM DA/PAS, pentru formarea unei majorităţi parlamentare cunoscând faptul că deja are 40 de mandate. „30 ale PDM, chinuite şi scoase cu mari fraude, 7 ale penalului Sor şi trei ale aşa-zişilor independenţi”.

„La câţi deputaţi a cumpărat în legislatura precedentă cred că nu este nicio problemă să-şi cumpere încă 11 sau 12 parlamentari. Are experienţă, tupeu, bani, doar un fleac îi lipseşte, încrederea partenerilor noştri de dezvoltare”, scrie politiciana pe contul său de Facebook.

Cine se face că nu înţelege sau chiar nu înţelege că acestui individ nu îi pasă de statul Republica Moldova orbecăieşte prin întuneric, susţine deputata precizând că Plahotniuc are nevoie de putere ca de aer. „Fără ea puşcăria ştie de dânsul! Pentru mulţi ani... Hai, Plahotniuc, demonstrează că îi vrei binele cetăţeanului şi că nu vei mai fura!”

„Dacă nu am dreptate, atunci aştept ca finul Candu să facă azi-mâine public Raportul Kroll 2, să susţină cei 40 de deputaţi ai lui nanu votarea în Parlament a câtorva proiecte de legi care ar scoate din captivitate instituţiile statului, ar anula legile, "croite" în mare grabă pentru legalizarea banilor furaţi, pentru acordarea cetăţeniei prin investiţii etc., disponibilizarea tuturor angajaţilor instituţiilor juridice, CEC, ANI, CCA etc.”, a concluzionat Maria Ciobanu.