Marian Vanghelie, liber să asiste la naşterea fetiţei sale

Marian Vanghelie
Marian Vanghelie (Epoch Times România)

Primarul suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, a fost eliberat, timp de două zile, de constrângerile arestului la domiciliu, pentru a putea asista la naşterea fetiţei sale.

Potrivit Agerpres, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au admis miercuri cererea lui Vanghelie de a părăsi două zile arestul la domiciliu, astfel că acesta va putea merge joi şi vineri la spital cu Oana Niculescu Mizil, pentru a asista la naşterea fiicei sale.

Vanghelie a declarat la ieşire din sala de judecată că este emoţionat.

"În fiecare zi sunt emoţionat. Am început să gândesc altfel, dar să şi trăiesc altfel, pentru că viaţa te surprinde încontinuu. (...) Dacă este nevoie schimb şi pampers. Am căpătat experienţă, sunt pregătit pentru orice. Dacă mâine dimineaţa îmi dau voie, merg împreună cu Oana la spital. (...) O să rămâneţi surprinşi, o să vedeţi de acum încolo un alt Marian Vanghelie, mult mai complicat şi mai inteligent", a declarat edilul.

Reamintim că Vanghelie a fost arestat preventiv pe 14 martie, fiind acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani. Potrivit procurorilor, Vanghelie a perceput pentru atribuirea şi plata contractelor de execuţie de lucrări publice atribuite firmelor prietenului său Marian Dumitru un 'comision' de aproximativ 20% din valoarea contractelor încheiate între Primăria sectorului 5 şi instituţii din subordinea acesteia, pe de o parte, şi societăţile controlate de către omul de afaceri, pe de altă parte", susţine DNA.

Mita încasată de primar atinge impresionanta sumă de 90 de milioane de euro.

În prima jumătate a lunii iulie a.c., instanţa a decis înlocuirea arestului preventiv cu arest la domiciliu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră deFacebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne