Marius Copil, victorie pentru optimi la Mouilleron le Captif, Franţa

Jucătorul român de tenis Marius Copil.
Jucătorul român de tenis Marius Copil. (Surbiton Trophy/facebook)

Marius Copil (90 ATP), cap de serie 6, s-a calificat în optimile de finală ale turneului challenger de la Mouilleron le Captif, Franţa, dotat cu premii în valoare totală de 92.040 euro, după ce l-a învins pe germanul Mişa Zverev (291 ATP), cu scorul de 6-3, 6-3. Partida a durat doar 59 de minute.

Tenismenul român a dispus de jucătorul german cu un arsenal de şase aşi (dar a avut şi două duble greşeli, nu şi-a pierdut serviciul niciodată, salvând singura minge de break creată de adversar.

Marius îl mai învinsese pe fratele mai mare al lui Alexander Zverev în 2018, în primul tur al calificărilor la Basel.

Arădeanul acumulează 8 puncte ATP şi un premiu financiar de 1.460 euro.

Marius Copil va juca în optimi cu cel care va câştiga partida dintre italianul Paolo Lorenzi (118 ATP) şi francezul Rayane Roumane (416 ATP).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport