"Mârlănie şi un ţopism fără margini!" Gest criticat al lui Tăriceanu, Dragnea şi Tudose lângă catafalcul Regelui

Capete încoronate, demnitari, veterani de război etc., cu toţii au stat în picioare când preşedintele Iohannis şi reprezentanţii Familiei Regale i-au adus un omagiu Regelui Mihai. Mai puţin Tăriceanu, Dragnea şi premierul Tudose care s-au aşezat rapid pe scaune.
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu (Captură video)

Sâmbătă, fostului suveran al României i s-a adus un ultim omagiu, la Palatul Regal. La intrarea preşedintelui Iohannis, a soţiei sale, a Principesei Margareta şi a soţului său în sala unde era depus sicriul Regelui, oficialii prezenţi la eveniment s-au ridicat respectuos în picioare şi au rămas aşa în timp ce regelui îi era adus un ultim omagiu. Mai puţin, Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea care s-au aşezat rapid pe scaune, urmaţi de premierul Tudose, în timp ce restul celor prezenţi la eveniment, de la capete încoronate ale Europei, la veterani de război români, au aşteptat, respectuos în picioare, atrage atenţia, pe Facebook, sibianul Laurenţiu Theodoru.

"E trecut de miezul nopţii, aşa că vreau să vă atrag atenţia asupra unui minut din înregistrarea de mai jos din 16.12.2017, ora 10.

La momentul 0:09:17 al înregistrării, Preşedintele Ţării, Klaus Iohannis şi cu soţia sa Carmen apar pe ecran, venind spre Sala Tronului de la Palatul Regal.
La momentul 0:09:29, când intră în sală, toţi cei prezenţi se ridică în picioare.
La momentul 0:09:35, primul care se aşază pe scaun este preşedintele Senatului, CPT. După 3 secunde face acelaşi lucru şi consoarta sa.
La momentul 0:09:45, a treia persoană care se aşază pe scaun este preşedintele Camerei Deputaţilor, LD.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Epoch Times)

La momentul 0:10:00, după oarece discuţii cu vecinii săi, deja bine înfipţi cu fundul în scaune, se aşază şi premierul MT.
În tot acest timp, restul audienţei aflate la eveniment, de la capete încoronate ale monarhiilor la membri ai Caselor Regale din Europa şi din lume, de la ambasadori şi personalităţi de cultură la veterani de război aşteaptă TOŢI, fără nicio excepţie, respectuos, în picioare.
Gestul făcut de cei 3 demnitari români şi a 5-a nevastă a unuia dintre ei nu este doar o gafă impardonabilă, ci de-a dreptul o mârlănie şi un ţopism fără margini.
Sper ca televiziunile care se respectă să redea cu atenţie aceste secvenţe de un grobianism absolut", scrie pe Facebook sibianul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne