Mayweather şi Pacquiao, faţă în faţa pe 11 martie

Pugilistul american Floyd Mayweather.
Pugilistul american Floyd Mayweather. (Jed Jacobsohn / Getty Images)

Cel mai aşteptat meci de box din ultimii ani, cel dintre americanul Floyd Mayweather şi filipinezul Manny Pacquiao, va fi prefaţat de o conferinţă de presă comună a celor doi pugilişti, programată pe 11 martie la Las Vegas.

În singura ocazie în care se vor afla faţă în faţa înaintea luptei programate în data de 2 mai, Mayweather şi Pacquiao vor vorbi despre această confruntare, dotată cu o bursă de 250 milioane dolari şi care va fi găzduită de cazinoul MGM Grand din Las Vegas.

Între timp, cei doi renumiţi boxeri se pregătesc intens în vederea meciului din luna mai, Mayweather postând deja pe internet imagini foto şi video de la antrenamentele sale.

La "Meciul secolului", aşa cum a fost deja denumit, sunt aşteptaţi 16.900 de spectatori, organizatorii sperând să obţină 40 milioane dolari numai din vânzarea biletelor.

Floyd Mayweather, în vârstă de 37 ani, este neînvins în 47 de meciuri disputate ca profesionist, în timp ce Manny Pacquiao (36 ani) are în palmares 57 de victorii, 5 înfrângeri şi 2 egaluri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport