Melania Trump: secretele din spatele portretului oficial (foto)

Primul portret oficial al Melaniei Trump ca Prima Doamnă este deja un caz de marketing şi de imagine studiat în detaliu.
Melania Trump
Melania Trump (Casa Albă)

Pentru "imaginea" Primei Doamne a Statelor Unite, o echipă de experţi a verificat fiecare milimetru de piele, de culoare, lumina potrivită, îmbrăcămintea şi accesoriile, fără să lase nimic la voia întâmplării: de la machiaj (Nicole Bryl - un consultant de machiaj care o urmează de mai mulţi ani) la 'tantouring' (efectul bronzat); de la pasiunea pentru culoarea negru şi eşarfa de la gât la părul efectul 'balayage'.

Vă oferim câteva detalii despre modul cum a fost creată noua imagine a Primei Doamne a Americii.

1) Părul balayage
Baleyage este un tratament de decolorare a părului în mod natural. A fost ales pentru a-i îndulci trăsăturile feţei. Mai precis, efectul baleyage se obţine prin împărţirea părului în cinci părţi iar decolorarea vârfurilor produce un efectul iluminat, dând volum părului.

2) Gringe
Gringe provine din cuvintele 'Grow up', creştere şi 'Fringe' sau breton. Este un breton lung care pune în evidenţă o frunte înaltă şi dă mai multă autoritate feţei. În cazul Melaniei devine 'cadrul' feţei sale lungi.

3) Soft Smokey Eyes
Efectul cinematografic numit Smokey Eyes constă dintr-un joc de două tonuri de culori care servesc la mărirea ochilor, dând o mai mare importanţă pleoapelor superioare. Pentru Melania a fost aleasă o nuanţă de gri, în loc de negru, pentru a valoriza culoarea naturală a irisului său. Pentru a da şi mai multă lumină ochilor, au fost aplicate gene false numai în partea de sus.

4) Tantouring

Evoluţia trucului contouring, celebrul truc pentru modelat pe care Kim Kardashian îl foloseşte la fiecare apariţie publică, este trucul tantouring: este vorba despre un efect de bronzare mai natural decât cel folosit de divă. Zona T (frunte, nas, bărbie) este de un ton mai deschis decât ovalul feţei, care apare ca 'scăldat de soare' din cauza unei iluzii optice a pulberilor aurite. Acest efect a fost apoi accentuat şi mai mult de lumina aleasă de fotograful belgian Regine Mahaux.

5) Luciu de buze roz 'glossy'
Nu ruj sau culori stridente: Melania s-a concentrat pe un efect care dă volum, deoarece are buzele subţiri. A ales un roz natural 'glossy', care ajută să dea luminozitate zâmbetului, deoarece reflectă lumina. În plus, efectul final este mult mai natural decât un ruj clasic.

6) Manichiura 'french' în formă de migdală

Alegere naturală pentru manichiura care se concentrează pe clasicul stil în formă de migdale. Un stil care lungeşte şi mai mult degetele, deja lungi ale Melaniei, dând o idee şi mai sofisticată imaginii sale. Nimic altceva decât un smalţ de culoare uşor roz, care se potriveşte perfect cu tonul pielii sale.

7) 25 Carate
A fost pus în evidenţă de inelul de logodnă (primit în 2004) ca dovadă a legăturii profunde cu soţul, preşedintele Donald Trump.

8) Eşarfă şi funde
Fundele, eşarfele şi gulerele eşarfă au devenit un semn distinctiv al Melaniei Trump. Mulţi susţin că sunt folosite să-i ascundă semnele de îmbătrânire vizibile pe gât. Indiferent dacă este adevărat sau nu, acestea dau o notă de eleganţă şi rafinament.

9) Designer favorit

Negru şi Dolce & Gabbana - culoarea şi designerii preferaţi de Melania Trump. Nu este prima dată când le alege. Spre deosebire de predecesoarele sale (precum şi de politicile protecţioniste ale soţului ei), noua Primă Doamnă a decis să internaţionalizeze alegerile sale de îmbrăcăminte. O deschidere inteligentă spre creativitatea europeană.


Primul portret oficial al Melaniei Trump ca Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii
Primul portret oficial al Melaniei Trump ca Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii

Mai multe informaţii: DBeauty, CNN, BBC, The New York Times

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură